20 000 aktivnih korisnika! I nova verzija!

U četvrtak 30. jula ostvaren je mali jubilej kada je tokom tog dana pedesetak novih korisnika instaliralo aplikaciju i samim tim aplikacija Kad će mi bus je tog dana imala 20 000 aktivnih korisnika i 50 000 ukupnih instalacija.

Iskoristio bih ovu priliku da prezentujem nove i buduće izmene u aplikaciji. U najnovijoj verziji 1.3.75 primetne su vizuelne izmene u skoro svim prozorima, izmenjene su sve boje, dodate nove i uklonjene stare teme. Umesto dugmića sada su tu ikonice koje omogucuju veću preglednost i lepši sadržaj ekrana. Podešavanja su sortirana u dve kategorije radi lakšeg snalaženja a i radilo se na efikasnosti same aplikacija i otklanjanju nekih grešaka. U nekoj od budućih verzija naći će se i beta verzija opcije “Uživo” u kojoj ce korisnici moći da beleže dešavanja u saobraćaju što će i drugi korisnici moći da vide i na taj način dobiju upozerenja o gužvama, udesima i ostalim neplaniranim događajima.

Takođe spomenuo bih da se i dalje svi podaci unose ručno uprkos svim naporima da se ti podaci dobiju od nadležnih institucija koje trenutno nemaju razumevanja za ovu priču kao ni “privatnici” koji se bave ovom tematikom. Zahvalio bih se drugarima i drugaricama koje su mi dosta olakšali unos podataka a to su Tijana Čolic, Slobodan Živančević i Aleksandar Kovrlija.

Pozdravio bih i ostale koji su na neki način pomogli i one koji su probali da pomognu ali su bili sprečeni da to zaista učine.

Be the first to comment

Leave a Reply