Prva godišnjica.

Na današnji dan je tačno godinu dana od prve verzije aplikacije koja je imala svega tri linije. Iz sadašnje perspektive izgled je bio više nego amaterski.   kad-ce-mi-bus-red-voznje-13_1

Posle par meseci i više hiljada korisnika odlučeno je da se mora nešto uraditi po tom pitanju i malo po malo aplikacija je dobijala nove funkcionalnosti i novi, bolji izgled. Pored toga, dodata su još tri grada, napravljen web sajt i sistem za ažuriranje podataka.

Screenshot red vožnje svih linija i početna slika broj 1_400x0

Oko aprila interesovanje za aplikaciju se drastično menja. Kontaktiraju me novine, televizijski i radio kanali

 

 

Ovo je bio neki prelazni period što se tice vizuelnog dizajna, matrični format radi lakšeg pronalaženja linije. Potom je usledio veći izbor tema kao i implementacija raznih svojstava koja nisu vidljiva korisniku.

Screenshot_2015-07-31-17-52-38_nexus4_portrait

U prvih godinu dana podaci za sva četiri grada su se ručno unosili što je zahtevalo ogroman trud i vreme posebno kada su bili prelazi sa letnjeg na zimski red vožnje i obrnuto. Kontaktirane su razne institucije (Sekretarijat za saobraćaj, BusPlus, Direkcija za javni prevoz) i neke od tih institucija su me udostojile odgovora koji je bio negativan i da mi ne mogu izaći u susret a neki čak nisu ni odgovorili. Ovom prilikom zahvalio bih se svim drugarima i drugaricama koji su mi u tome pomogli. Takođe hvala i onima koji su davali kritike, predloge i sugestije, nekim sugestijama nisam mogao da izadjem u susret a neke sam uspešno realizovao.

U narednom periodu planirani su sledeći radovi:

  • Informacije o redu vožnje prikazati tabelarno
  • Prikaz mape i stajališta za svaku liniju
  • Pretraga po stanicama
  • Jos par novih boja i dezena

Više informacija o planiranim radovima možete pronaći na linku

 

 

 

Leave a comment

best rifle scopes
%d bloggers like this:
www.therankway.com